Nelpon Kita Dina Iki!

Babagan Kita

Huacheng Automobile Accessories Co., Ltd. duwe spesialisasi ing produksi katup pembuangan-buang selama 25 taun, ing Provinsi Hebei, katup kasebut cocog kanggo truk abot, pertanian, industri, mesin laut, set generator, kendaraan penumpang, mesin gas lan motor.

Kapasitas produksi tahunan luwih saka 8 yuta pcs macem-macem katup. Perusahaan Huacheng disertifikasi menyang ISO / TS16949 ing taun 2008.

Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh penjuru jagad lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan,

  • company_intr_img
business_tit_ico

Kita pengin nyedhiyakake katup lan layanan sing unggul.

Sugeng rawuh kanca saka kabeh penjuru jagad lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.